Jacques van Bragt - Banketbakkerij
Patisserie Chocolaterie Webshop Workshops Nieuws Over ons Contact Vacatures/Stage

Workshops 2017

In 2017 organiseren we alleen op aanvraag een Workshop, minimaal 10 personen.
 
Ladys Night
koop vooraf cadeaubonnen als Moederdag geschenk , €65,00 p.p.
Patisserie workshop
(Zaterdag 14:00), €72,50 p.p.
Macaron-bonbon workshop
(Dinsdag 19:30), €65,00 p.p.
Halloween workshop
(Zaterdag 14:00), €55,00 p.p.
Sint-bonbon workshop
(Zaterdag 14:00 ), €55,00 p.p.
 

Benieuwd naar het geheim van de patissier? Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van Patisserie van Bragt? Dat kan. Jacques van Bragt organiseert regelmatig workshops in het bedrijf, waarin u de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Bijvoorbeeld een bonbonworkshop, waarin u zelf chocolade gaat tableren, doorhalen en garneren. Of een workshop patisserie. Maak samen met de patissier onder deskundige begeleiding taartjes van frambozenbavaroise, chocolademousse en slagroom. Bent u met een groep van tien personen of meer? Dan kunt u ook een eigen workshop samenstellen.
 
Uiteraard mag u uw eigen producten mee naar huis nemen, inclusief de gebruikte recepturen. Een workshop bij Patisserie van Bragt duurt 2,5 tot 3 uur.
 
De workshops op dinsdag en donderdag starten
om 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur.
De workshops op zaterdag starten
om 14.00 uur tot ongeveer 16.30 uur.
 

Kosten

Workshop  €55,00
(producten die u mee naar huis krijgt hebben een winkelwaarde van ong. 30,-)
Workshop  €65,00
(producten die u mee naar huis krijgt hebben een winkelwaarde van ong. 40,-)
Workshop  €72,50
(producten die u mee naar huis krijgt hebben een winkelwaarde van ong. 50,-)
 

Workshops 2017 in volle voorbereiding, aanmelden per groep, minimaal 10 personen.
 
In de afgelopen jaren hebben we al meerdere workshops georganiseerd, uit de enquete is gebleken dat het werken met chocolade, waaronder het op op temperatuur brengen ervan en het maken van bonbons, bij veel gasten in de TOP 3 staat.
 
Daarom willen we in het jaar 2017 een aantal workshops gaan geven, waarbij ook de gevorderden hun kennis en vaardigheden kunnen verbeteren op het gebied van chocolade. Eenvoud siert de mens, maar ook de ingewikkelde technieken willen we graag samen met onze passie voor patisserie met U delen.
 
Belangstelling voor de wereld van patisserie en chocolade? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via tel. 040 285 55 36 of vraag naar onze workshops in de winkel.